Van verlangen naar uitvoering!

Begin september. De meeste medewerkers terug van vakantie. Gek he, maar ook al vieren we nieuwjaar, voor de meesten van ons voelt de periode na de schoolvakantie  als het begin van een nieuw jaar.

Opgeladen vanuit je vakantie, waarin je  met gepaste afstand naar  je organisatie, je team en je eigen functioneren hebt kunnen kijken, keer je terug op de werkvloer.

En zo kom je vaak terug terug naar het werk met een aantal mooie ideeën dan wel voornemens, gericht op de verbetering van prestaties, betrokkenheid, de klantbeleving of andere belangrijke KPI’s.

Toch merk je in de praktijk dat veel van die mooie voornemens ergens gaandeweg teloor gaan. De werkdruk is hoog, je voornemen wordt onvoldoende gedragen, er is een hoog ziekteverzuim, je wordt tegengewerkt in de uitvoering of  er is slechts sprake van een tijdelijk effect.

Hoe ga je er nu voor zorgen dat jouw voornemens, jouw wens om bepaalde zaken te veranderen, een succes op de werkvloer wordt zodat je volgend jaar zomer met een grote glimlach op vakantie kunt?

Shining Xcellence is de partner op het gebied van het positief ontwikkelen van leiders, teams en organisaties. Wij hebben veel ervaring op het gebied van teamoptimalisatie, cultuur & leiderschap, medewerkers betrokkenheid en klantbeleving. Met onze aanpak hebben wij ook het afgelopen jaar weer een aantal bedrijven geholpen om duurzame resultaten te boeken.

Terug naar jou en je voornemens. Wij hebben een heel concreet voorstel.

Investeer kosteloos en vrijblijvend twee uur van je kostbare tijd.
Hierin ga je met één van onze onze experts het gesprek aan.

Aan de hand van onze authentieke werkwijze garanderen wij je als minimale opbrengst van onze ontmoeting:
– De kritische succesfactoren om van een idee een succes te maken binnen een organisatie
– Twee belangrijke  handvatten dit idee succesvol uit te rollen
– Een tot twee actiepunten die je direct na onze afspraak kunt oppakken

Nieuwsgierig en wil je een afspraak maken? Wij horen graag: info@shiningxcellence.nl
Of zet onder deze post: “Ik heb een mooi voornemen”.
Eén van onze partners neemt dan binnen 24 uur contact met je op.