Coachen op de werkvloer

Coachen is onmisbare vaardigheid voor leiders

Shining Xcellence helpt leiders om hun medewerkers te ontwikkelen middels coaching op de werkvloer trajecten.  Juist als je je medewerkers tot maximale performance wilt stimuleren, zijn coaching vaardigheden & bewustzijn een must.  Daarom brengt Shining Xcellence leidinggevenden binnen een organisatie het juiste bewustzijn en  de juiste houding & vaardigheden bij waarmee zij hun medewerkers zichzelf kunnen laten ontwikkelen middels coaching.

Coachen is dus echt anders dan managen of aansturen

Voor het optimaliseren van klantbeleving & het verduurzamen van resultaten van iedere interventie is een goede begeleiding nodig in de vorm van coaching. Wanneer managers veel aansturen of managen, lukt het hen doorgaans niet de juiste resultaten te boeken als het gaat om betrokkenheid, verantwoordelijkheid en performance van hun medewerkers. Klagende managers over hun medewerkers is daarom vaak een teken dat er onvoldoende gecoacht wordt op de werkvloer.

De coach die zelf gecoacht wordt

Onze Coaching op de Werkvloer trajecten bestaan doorgaans uit een combinatie van bewustwording, vaardigheidstrainingen en coach de coach bijeenkomsten (observatie, feedback en coaching van de coach). Veel van onze interventies vinden ook plaats op die werkvloer.

Daarnaast hebben we een ééndaagse compacte opleiding ontwikkeld waarin de belangrijkste thema’s aan bod komen als het gaat om coachen en waar je de basis coaching vaardigheden uitgebreid oefent.

Nieuwsgierig naar onze resultaten & visie op coaching op de werkvloer?

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan
Als je je medewerkers wil laten shinen
Moet je een goede coach zijn!