OVER SHININGXCELLENCE

Welkom bij Shining Xcellence de partner voor waarderende organisatie advies en interventies in de vorm van training & coaching op het gebied van Leiderschap Ontwikkeling, Medewerker Betrokkenheid (Employee Engagement) , Team Coaching (team performance), Klant betrokkenheid (Customer Engagement), Klantbeleving (Customer Experience).

Met onze unieke waarderende aanpak onderzoeken wij bij de start van een traject met onze opdrachtgever én stakeholders wat een bedrijf, haar leiders en medewerkers nu al goed voor elkaar hebben. Dit onderzoek wordt ondersteund door de wetenschappelijk onderbouwde meetinstrumenten van Strengthscope. Ons doel is dat dat onze opdrachtgevers samen met ons de weg vinden naar het ontwikkelen van hun eigen organisatie. Wij faciliteren en fungeren als sparing partner, trainer en of coach.

Founding Partners van Shining Xcellence zijn Nicole Vening, Annelijn Kamphuis. Lees hier verder over onze partners.

ONZE VISIE OP HET ONTWIKKELEN VAN ORGANISATIES

Wij zien iedere organisatie als het resultaat van haar stakeholders. Daarom vinden wij het echt belangrijk om al deze stakeholders direct vanaf de start te betrekken en invloed te geven, ongeacht hun verantwoordelijkheid, zowel bij de bepaling van een strategie als bij de interventies. Vele handen maken licht werk!

Mensen én organisaties ontwikkelen zich het beste vanuit hun kracht. Daarom kijken we eerst naar wat er nu al wel werkt en waar de stakeholders gezamenlijk naar verlangen. Iedereen die wil, krijgt de mogelijkheid om bij te dragen. Om zo, vanuit onderlinge waardering & verlangen naar een resultaat, tot bevredigende resultaten te komen waar iedereen aan heeft bijgedragen. Vele handen maken licht werk!

Ieder ontwikkelingstraject zien wij als een investering die net als andere investeringen moet renderen. Investeringen renderen doorgaans binnen 18 maanden.

Laat ons je verder informeren
Organismen groeien naar het licht.
Daar kun je als mens of
organisatie nog wat van leren!